Koňsko-výtvarkový tábor 4.8./5.8. - 9.8.

Vzhledem k pozitivním ohlasům na tábor rozšířený o výtvarné a tvořivé aktivit jsme se rozhodli ho opět zařadit do našeho letního programu, tentokrát v prvním celém srpnovém týdnu, tj. od 4.8./5.8. - 9.8.

Program na tomto táboře tedy bude odlišný zejména v té "nekoňské" části. Koně samozřejmě zůstavají a budou na programu vždy půl dne - většinou pondělí odpoledne, úterý až pátek dopoledne. Druhá půlka dne bude na tomto táboře věnována výtvarným aktivitám a tvoření. Stejně tak večerní program pro ubytované děti bude více výtvarný a tvořivý než na ostatních turnusech. Rozhodně i tentokrát zařadíme na program tvoření netradiční metodou  akryl-pouring, neboli litý akryl, kterým se dá opravdu kouzlit a děti byly v minulých letech opravdu nadšené a odvezly si řadu krásných obrazů. Další výtvarné aktivity ještě vymýšlíme a hledáme, aby si děti, které se tohoto tábora účastní pravidelně, vyzkoušely zase něco nového.  Doufáme, že jako minulý rok, i letos budou opět spokojené. 

Děti samozřejmě nepřijdou ani o bazén a táborák, ale celkově bude sportovních aktivit o něco méně a budou nahrazeny aktivitami výtvarnými a tvořivými.

Tento tábor, stejně jako i ostatní naše tábory, je vhodný pro děti po první třídě ZŠ do cca 17 let, a to jak pro začínající, tak i pro zkušené jezdce, a hlavně pro děti, které rády malují a vyrábějí. U tábora je možné zvolit příměstskou formu nebo formu s ubytováním.

Pobytová forma tábora začíná příjezdem v neděli mezi 17 a 18 hodinou a končí v pátek cca v 17 hodin. Ubytování je ve dvoulůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Příměstská forma tábora je vždy od pondělí do pátku od 8 do 17 hodin.

Místo konání: Jezdecký areál Čtyřkolák, Čtyřkoly 201

Program: denně jezdecký výcvik alespoň 1 hodinu, péče o koně, doprovodný program zaměřený zejména na výtvarné a tvořivé aktivity. V případě hezkého počasí možnost koupání v bazénu. Pro ubytované dále ještě večerní výtvarné tvoření, ale také posezení u táboráku s kytarou a opékáním na ohni.

Strava: Pro ubytované je zajištěno stravování 5x denně. Pro příměstskou formu zajišťujeme pouze oběd, další stravování jako dopolední a odpolední svačinku, případně další občerstvení si zajišťují příměstské děti individuálně. Pitný režim po celý den (voda, šťáva) je zajištěn pro všechny účastníky tábora.

Cena: 5 250,- Kč - příměstská forma / 7 750,- Kč - pobytová forma. Navýšení o 500 Kč oproti standardnímu koňskému táboru je určeno na nákup výtvarného a tvořícího materiálu.

Z výše uvedené ceny poskytujeme následující slevy:

Účastník s vlastním koněm

1 250,- Kč

lze sčítat

Člen JK Čtyřkolák

   250,- Kč

nelze sčítat

 

Účast na táboře v minulých letech   

   250,- Kč         

nelze sčítat

2-hý a další člen z jedné rodiny

   250,- Kč

nelze sčítat

Účast na 2-hém táboře 2024

   250,- Kč

nelze sčítat

Účast na 3-tím a dalším táboře 2024      

   500,- Kč

nelze sčítat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Přihláška on-llinePřihláška na tábor 2024

Kontaktní osoba pro přihlašování:

Hana Sikorová, e-mail: hana.sikorova@ctyrkolak.cz , tel. 724 464 095